sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

IHAN TOTTA?!

- Ei sinne yksikään ole jäänyt.

Jep. Ei varmaan niin, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että alan oleen jo aika kypsä odottelemaan. Toki olen onnellinen siitä edelleen, että oma vointi on suhteellisen hyvä ja vauva voi hyvin. Mutta silti.

Ensinnäkin tää norsuna olo- alkais jo riittämään. Tahtois pystyä tekemään kaikkia juttuja ihan normaalisti, eikä niin että mahaa saa vartin tällätä, että keksii asennon, jossa voi esim. tiskata. Tokihan mulla voi myös olla vaan ihan hemmetin lyhyet käet.

Toisekseen en jaksais yhtään kyselyä siitä, että miltä nyt tuntuu tai että tuntuuko jossain jotain. Ja paras on juurikin se, että "noh, millos se syntyy?" Ei kiitos näitä enää, eiköhän me ilmoteta sitten kun vauva syntyy. Vaikka yksi päivä jo kerkesin manata miehelle, että jätetään ilmottamatta.

Kolmanneksi surettaa ihan hirveästi Aatun puolesta. Joudun niin usein sanomaan ei, koska en vaan pysty tai jaksa tehdä jotain, mitä Aatu haluais. Tänään aamulla selosti niin onnellisena, että tänään mennään vesipuistoon. Serkut oli menossa ja Aatu jotenkin oli sitten ymmärtänyt, että hänkin pääsee. Kyllä oli lähellä, etten lähteny raahaamaan tätä mahaa tuonne kuumuuteen ja siihen ihmispaljouteen, joka siellä taatusti olisi ollut.

Tule jo kotiin vauva!

5 kommenttia:

dibsukka kirjoitti...

Oikein paljon jaksamisia loppuodotukseen:) En sano mitään "kyllä se pian tulee" kun ei se auta:D

Mutta tiedätkö mikä on hauskaa? Se, että joskus sulla on ikävä tätä aikaa;)

maija maitoparta kirjoitti...

mä niin muistan tuon tunteen!ja ne jokottelu puhelut!:D
Jokainen päivä lasketun ajan jälkeen mateli niin hitaasti!
Jaksuja viimeisiin päiviin!

Kristiina kirjoitti...

Jep! Tiedän tunteen,eikä siihen auta mikään!

PaaPii kirjoitti...

Mulla on molemmat tulleet etuajassa. Toinen hätäsektiona. Mutta ei ole tarvinut kuunnella jokottelua. :D

No tämäkään ei taida yhtään auttaa... :)

Sari. kirjoitti...

Halauksia! Tiedän tunteen NIIN hyvin =/ Etenkin tuo, kun väistämättä pitää esikoiselle sanoa kaikkeen kivaan ei =( Me kun oltiin päästy synnäriltä kotiin ja Milla hiffasi, että tossa se veli on, Milla heti kysyi että nytkö äiti voi taas antaa vauhtia keinussa =D Saman se tarkisti monen monta kertaa =)

(Mulla 'kierroksia' aiheutti se, kun kaikki voivotteli, että "koita nyt kestää nää helteet, sitten helpottaa kun vauva syntyy" =D Ahaa...No, newsflash: ei helpottanu! Ei helpota kun vasta sitten kun lämpötilat on +25 KORKEINTAAN!!!)

Myötäelän täällä vahvasti, joka aamu toivon että FB:ssa olisi viesti sinulta että VIHDOINKIN.........

Hali*