torstai 15. toukokuuta 2008

Uusi aamu


Tänään tekisi kovasti mieli taas tehdä (lue värkätä ja väkertää) jotain. Jos suunnittelisi vähän tuota pihaa tai lähinnä, että minkälaisia kukkia sitä sinne ostelisi (sitten kun nämä pakkaset :O on ohi). Aatukin tuntuu olevan terveen kirjoissa, joten voitaisiin sen kanssa ajella kaupunkiin ostamaan jotain ihanaa ruukkua jne. Pelargoniat on ainakin nyt sellaisia, mitä mun on pakko saada. Näin jossain valkoisia, ne oli niin kauniita. Tosiaan viime öinen pakkanen ei vaan vielä oikein anna mahdollisuutta noita kukkia laittaa.

Sitten olisi kahden terassin suunnittelua. Kalusteitahan niissä jo jonkin verran onkin, mutta katselin sellaista valkoista penkkiä. Hetken jo meinasin hakea sotkasta mäntyisen, jonka maalaisin valkoiseksi. Siinä olisi penkin alla laatikko, mutta kyllä se jyskin valkoinen penkki on kuitenkin vaan niin paljon ihanampi, sen voi sitten talveksi tuoda sisälle (lue saan tuoda sen sisälle :D). Jos saataisiin sen penkki ostettua ja muutama ruukku, ehkä jotain hyllyä. Miehen on sitten tyytyminen mun ja Aatun ostoksiin :D Mitäs menee joka päivä töihin :D

Seuraavana hankintalistalla on grilli, mutta voi olla, että sitä me ei Aatun kanssa uskalleta ostaa :D

3 kommenttia:

Sanna Riihimäki kirjoitti...

Kiva säkin sait avattua blogin. Saanko minä kaapata sut omalle blogilistalleni? :)

Heini kirjoitti...

Mäkin haaveilen sellasesta valkeasta penkistä.. meillä on rumat muovikalusteet parvekkeella ja on mietitty ettei tähän asuntoon uusia ostettaisi, mutta se penkki olisi vaan niin ihana! Cittarissa oli semmosia vähän lyhyempiä, se ois passeli. Mies vaan ei ihan jaa mun intoani tässä asiassa ;)

Ja ne valkoiset pelargoniat muuten ON ihania! yritin etsiä niitä itsekin mutta ei ollut tuossa lähimmässä myymälässä. Niitä on saatava!

LSBS kirjoitti...

Tääkin haaveilee sellaisesta valkoisesta penkistä sitten meidän terassille mutta se menee ensi kesään!