torstai 15. toukokuuta 2008

Räntää ja shoppailua

Tältä näytti tänään päivällä meillä :D Eipä juuri auta kukista haaveilla. Tosin toteutin matkan kaupunkiin Aatun kanssa ja ostimme sen valkoisen penkin. Ei tosin jyskistä, vaan Heinin (kiitos vinkistä :) ) opastuksella päädyin citymarketin penkkiin. Työllä, tuskalla ja muutaman potkun avustuksella (sekä anopin tukemana :D ) sain sen kasaankin, joten miehen ei tarvitse masentua illalla töistä tullessaan :D Oishan se nyt kurjaa kun vastassa ois koottava huonekalu :D Miehen painajainen.

Samalla löysin myös muutaman ruukun tai ennemminkin vadin kukille. Joista yhden päädyin kuitenkin sijoittamaan kylppäriin, jos siihen sitten laittaisi vieraspyyhettä ja peflettiä esille.

"keväisen" päivän piristykseksi myös kuva kesän ensimmäisistä mansikoista :D


1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Ihana tuo penkki! ja muutkin kuvat. Nuo vadit on kauniita, mistä löysit? mä metsästän vanhoja emalisia pesuvateja, tahtoisin laittaa veskiin vaikka pyyhkeitä tai veskipaperirullia semmoseen.. anttilassa ois uusia, mutta tahdon vanhoja :D kirppiksellä oli yksi, hintaa 16e.... huh. jos ei semmosta vanhaa edullisemmin löydy, niin sit ostan erilaisen uuden, tollanen sun hankkima vois olla yksi vaihtoehto! tulipa sepustus.