tiistai 20. toukokuuta 2008

Pihan suunnittelua
Vaikka ilma on edelleen mikä on, puutarhan tai ennemminkin pihan suunnittelua on ajankohtaista. Pihaa toteuttaa itseään ja unelmiaan on vaikka kuinka paljon, mutta ammattitaitoa ei sitten senkään vertaa.
Tiedän, että ruusu on yksi niistä, joka viihtyy paahteisessakin paikassa. Niinpä olen tullut siihen tulokseen, että autotallin päätyyn tulee ruusupensaita. Mutta niitäkin on niin monenlaisia, olen nähnyt erittäin epämääräisen näköisiä pensaitakin ja sellaista mä en, yllätys yllätys, halua.

Värinä valkoinen, vaaleanpunainen tai punainen, ehkä kuitenkin punainen jää poies loppuarvonnasta. Köynösruusu parin pensaan kaverina voisi myös olla vaihtoehto. Toukokuun aikana ne kai olisi hyvä laittaa maahan, joten siinä mielessä voisi alkaa jo päättämään. Todennäköisesti valitsen sitten vaan pensaan ulkonäön mukaan :D Eikös se niin kuulu tehdä :D

Kolmen viikon kuluttua meillä on pienimuotoiset valmistujaisjuhlat ja siihen mennessä olisi kiva saada edes jotain kukkia laitettua. Tule siis jo kesä!!!!

Ei kommentteja: