keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Hankintoja vauvalle ja taidetta :)

 

Huusin tämän sängyn aikaa sitten huutiksesta, kun oli niin sopivasti vielä tuossa lähikaupungissa ja sain jopa kuljetuksen kotiovelle asti. Sängyn maali oli kuitenkin niin huono, että mies sitten hioi ja maalasi sen uusiksi. Tykkään tästä. Tämä sänky jää alakertaan, Aatun vanha pinnasänky tulee sitten meidän huoneeseen. Saa nähdä kuinka kovalle käytölle tämä sänky tulee ja miten tulee käytänössä toimimaan, mutta enhän voinnu jättää tuota ostamatta :D

 

Samaisen "vauvanhuoneen" seinälle tuli taidetta. Grafiikkaa - taiteilijoina veljeni tytöt :) Nämä oli pakko saada seinälle, olivat niin ihania. Ihmeen hakusassa oli tollaset taviskehyksetkin, useamman shoppailureissun sain näitä hakea.

 

Ja tässä jo varmaan aikaisemminkin hehkuttamani huutisostos. Olen ihan supertyytyväinen näihin. Hinta/laatu suhde oli kyllä kohillaan :) Maksoin jotain 1/3 uusien hinnasta ja näissä ei kyllä käyttö näy muualla kuin renkaissa, eikä sielläkään pahasti. Ainut tietenkin on uusiin verrattuna ettei takuu ole voimassa enää ja jos oisin uutena ostanu, olisin valinnu eriväriset, mutta LÖYTÖ nämä kuitenkin meille olivat :)
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Ihanalta näyttää ja vallan valmiilta pikkuista varten!
Sänky on kaunis!

Sari. kirjoitti...

Tosi herttainen tuo sänky =) Ja ihana mies kun maalasi sen =)

Ja voi miten ihanan huutislöydön teit vaunujen suhteen =) Vaunut on ihan hurjan hintaisia nykyään ja onni on saada sellaiset vähän edukkaammin =)

Eikä siihen vauvan tuloonkaan enää kovin pitkä aika tosiaan ole =) Ihanaa!

Ellivelli kirjoitti...

Ihana sänky! ja hienot grafiikat ;) näyttivät tosi hauskoilta kehystettynä. Onko vaunut herkulekset vai mitkä?