maanantai 31. toukokuuta 2010

Viherpeukalo paprikassa

 

 


Toukokuun lämpimillä ilmoilla nämä ulkoilivatkin, mutta ovat sittemmin olleet sisällä. Ainakin ne kukkivat, eikös se liene hyvä merkki. Ja näyttävät voivan hyvin tuossa keittiön ikkunalla, joten siihen saavat jäävätkin, koska miellyttävät ihan silmää tuossa :) Tomaatin taimet laitoin juuri ulkoilemaan päivän ajaksi - hieman kyllä arveluttaa miten niiden kanssa käy. Ovat niin heiveröisiä verrattuna, kun olen katsellut noita puutarhojen tarjonnassa olevia taimia. Täytynee ostaa muutama taimi sieltä puutarhaltakin samalla kun siellä käy.

Ulkona näyttää vaihteeksi ilma oikeen kauniilta. Eli tästä päivästä tuleekin varmaan ulkoilupainotteinen, vaikka tällä hetkellä mulla löytyisi kyllä enemmän tekemistä sisällä, mutta eiköhän sitä järjesty tuolla ulkonakin.

Vaikka ei mitenkään kova kiirus ole päästä tästä mahasta eroon (näin on helppo sanoa ainakin näin aamuisin, iltaisin voi olla eri ääni kellossa :D ), niin juurikin esim. tuolla ulkohommissa tuntee ittensä välillä niin avuttomaksi, kun joutuu jättämään jotain tekemättä sen takia, ettei vaan pysty. Mutta hetki se on vaan tätäkin, joten koitetaan nautiskella tästä <3
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Voih, sä olet sentään saanut paprikan jo kukkimaan. Meillä ei vielä paprika kuki, eikä tomaattikaan. Toivottavasti pian alkavat kukkimaan.

PaaPii kirjoitti...

Tänä keväänä on viherpiiperrys intoilut omalla kohdalla ihan nolla. Outoa! Yleensä olen se jonka kaikki pöydät täyttyvät pikkuisista taimista ja terassi on ruukkuja pullollaan. Noh tulokset ei mulla ole yleensä olleet kuitenkaan kovin mairittelevia :D

Myöhästyneet synttärionnittelut!