perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kipuja ja kahvia!

 Ostin joku aika siteen kauppareissulla meille tälläiset aamukahvikupit. Kyllä naisen mieltä on helppo miellyttää ( vaikka väittävätkin muka toista :D ) - kahvi maistuu paljon paremmalta kauniista kupista ja aamu tuntuu heti paljon paremmalta.

Meillä ei oo ikinä eletty arki/viikonloppu-rytmin mukaan, eikä näin ollen myöskään juhlapyhät juurikaan tunnu aina pyhiltä. Tänäänkin mies on aamuvuorossa ja meillä on Aatun kanssa suunnitelmissa siivota vähän alakertaa ja ulkoilla. Yllättävää kyllä, miehelle sattukin sitten lauantaiksi ja sunnuntaiksi vapaat.

Eilisen päivän aloitin siivoamalla isäni ja äitini luona. Toivottavasti pitkän työpäivän jälkeen oli kiva tulla puhtaaseen kotiin :) Kotiin tultuani siivosin vielä kotona yläkerran. Saunan jälkeen tämä päivän siivoilu jo tuntuikin sitten sen verran, että hyvä kun pääsialakerrasta yläkertaan :D Suht kivuttomia supistuksia on alkanut olemaan yhä useammin ja tänäkin aamuna olo on suhteellisen rähjäinen, joka puolelle sattuu, mutta eiköhän se taas tästä.

Pääsiäisen ajaksi meille tuli hoitoon Mooses-kissa. Tämä ihana ragdoll on viihdyttänyt Aatua ( = Aatu on kiusannut sitä) nyt jo muutaman päivän ajan ja on meillä vielä sunnuntaihin asti. Tämä sopii äidille erinomaisesti sillä ei tartte koko ajan olla keksimässä ohjelmaa pojan kanssa :D Toivottavasti Moosekselle ei jää kovasti traumoja tästä pääsiäisestä :D
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Meinasin venyttää niskat kun kallistelin päätäni lukeakseni mitä mukeissa lukee! :D Auts. Mut hienot ovat!

Tanja kirjoitti...

Ihanant mukit ja ihanaa että olette saaneet kissan taloon - vaikkakin vain lainaksi!
Lisään blogisi listaani, jotta on näppärämpi piipahtaa täällä jatkossakin.

Mukavaa pääsiäistä!