lauantai 17. huhtikuuta 2010

Kierrätä kännykkä

 

Vanhat rikkinäiset tai puolikuntoiset kännykät on pyöriny laatikoissa. En oikein tiä mihin ne oisin laittanut. Onnekseni bongasin tälläisen vaihtoehdon. Helppo ja vaivaton tapa päästä eroon kännykästä, se kierrätetään puolestani oikein ja parhaimmassa tapauksessa saan siitä vielä muutaman euron. Tai vielä parempaa voin lahjoittaa ne muutamat eurot suoraan hyväntekeväisyyteen.
Eli kierratakannykka.fi osoitteesta sai helposti tilattua kierrätyspussin itselleen kotiin (tais tulla heti seuraavana päivänä) ja tähän pussiin vaan tarpeettomat kännykät. Mukaan täytetään kierrätyssopimus ja eiku kuori postiin. Ei maksa mitään mikään lähettäminen. Kyseisiltä nettisivuilta voi myöskin tarkistella kännyköiden kierrätysarvoja.
Eiku kierrättämään!

 


Aamulla ilma näytti hyvältä, vaikkakin ulkona oli pakkasta hieman, niin aurinko paistoi kauniisti. Ei enää. Nyt sisällekin piti sytytellä muutama valo ja takkaan tuli, kun tuntui niin pimeältä.

 Tälle pienelle miehelle ei vaan sisällä olo tahdo maistua. Tai maistuu, kun on koko ajan keksimässä jotain tekemistä ja mieluusti vielä mukana siinä touhussa. Tänään Aatu halusi ehdottomasti pukeutua näin :D Jalassa on siis kesää odotellessa sukkisten päällä PimPamin viidakko-caprit ja paitana Sewin´Gumin viidakko-paita.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Juu täällä myös aamulla aurinko paistoi kauniisti mutta vain hetken..Nyt vettä tulee ja lujaa! Kauniilta teillä näyttää! Voitko massun kanssa hyvin? Mukavaa viikonloppua! Lähden myös takkaa sytyttelemään!

Jonna kirjoitti...

Mitenlähän muuten en ookkaan lukijana..täytyypä korjata tilanne kun täällä aina välistä käyn :)