keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Muutama ajatus

Viimepäivinä olen nostattanu verenpainettani sillä, että kuinka ihmiset voivatkaan olla ilkeitä ja ajattelemattomia tai jumpaa kumpaa. En tiedä, kumpaa tämä viimeinen huomaamani teko on vai molempia. Mutta suututtaa. Vaikka ei suoranaisesti kohdistu minuun, niin kyllä silti jaksaa ärsyttää. Tekisi mieli ärähtää, saada toinen ajattelemaan asioita ensiksi useammalta kantilta, ennen kuin huutelee netin "ilmoitustaululla" asian kaikkien silmiin ja korviin. Hieno teko! Toivottavasti kuitenkin tämän henkilön avautuminen sai edes hänelle hyvän mielen!
No se siittä, ei se täällä jauhamalla parane, tekisi mieli nostaa kissa pöydälle, mutta taidan jättää sen sinne pöydän alle kuitenkin...ehkä!

 

 

 


Nää meidän päivät pyörii aikalailla kodin ja lähiympäristön ympärillä. Vaunulenkkejä, siivoilua, leikkimistä ja ruuanlaittoa. Viime viikkojen aikana mulla on ollut ystävän kanssa kirppispöytä ja se on vienyt osan ajasta. Hyvin on kyllä kirppiksellä mennyt tavaraa ja on päästy taas eroon meille tarpeettomasta!

Ajattelin raskausaikana, että siirryn kestovaippoihin vasta sitten kun pojalla on enemmän ikää, mutta koska herra on kuten veljensäkin panttaaja kakan suhteen ja kakkavaippoja on siis hyvin hyvin harvoin, totesin että kertikset saa jäädä vähemmälle käytölle.

Olen muuten vannonut, että en osta ainuitakaan villahousuja, enkä todellakaan sisävaippoja. Olin ajatellut että pelkillä aio-vaipoilla mennään. Kuitenkin kaapista löytyy taskuvaippoja muutama ja useita sisävaippoja. Nämä kuvissa olevat S-koon HH Woolit sain ystävältä lainaan ja ne on IHANAT! Ostin omaksikin sitten :D KAHDET!!! Apua...

Kuvissa näkyvä taskuvaippa on meillä testivaippana oleva Nallevaippa. S-koon tasku, joka istui meidän pojalle ihan täydellisesti ja on ihanan pehmeä vaippa!!!

 



Ja muuten, paprika sato on parhaimmillaan!!! :)
Posted by Picasa

4 kommenttia:

S kirjoitti...

No yhtään en tajunnut tuosta alusta mitään, mutta eikai se mitään=)
Itse en todellakaan jaksa enää kiihtyä netissä pyörivistä pipipäistä, joilla ei reppanoilla ole muutakaan väylää purkaa pahaa oloaan...Koitan lähettää heille parantavia säteitä=)))

Pieni Lintu kirjoitti...

Tsemiä sinne!!

Kestoja voisin harkita kokeilevani jos vielä tulis vauva. AIO-vaippoja harkitsin kun kuopus oli vauva, mutta se jotenkin jäi ja jäi ja jäi...

Sari. kirjoitti...

Halaus ♥

Ja on teillä niin söpöt poitsut ♥

Mimmunen kirjoitti...

heipähei!

Pieni on tosiaan tämä nettimaailmakin (ainakin välillä) :)

Ihanat pikkupojat teillä ja nuo keltaiset HH woolit on kyllä NIIIN ihanat, että jo pelkästään niiden takia tekee mieli käyttää sisävaippoja ;)