keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Kesäkuun tohinoita

Kesäkuussa meille on tarjolla paljon kerhoja. Keskiviikkoisin kirkkopuistossa on perhepuisto aamupäivällä, jossa ollaan nyt Aatun kanssa käyty, kun ilmatkin ovat suosineet. Tiistaisin ja torstaisin on leikkipuisto samaisessa puistossa 3-7-vuotiaille.
Tänäänkin kurvattiin perhepuistoon, vaikka
a) 11.30 oli aika Aatulla hammashoitajalle
b) äiti oli niin väsynyt eilisestä, että hieman salaa toivoi, että aamulla olisi satanut :D.

Hammashoitajalla meni hyvin, Aatun purenta oli parantunut, eikä ollut enää niin paha kuin vuosi sitten, jolloin alaleuka oli huomattavasti yläleukaa edenpänä. Josko sittenkin selvittäisiin ilman suurempia operaatioita tämän suhteen.

Eilen Aatu oli ensimmäistä kertaa YKSIN kerhossa. Hyvin oli mennyt, enkä oikeastaan sen kummemmin tuota epäillytkään. Kerho olisi kestänyt kolme tuntia, hain Aatun kahden tunnin jälkeen poies. Aatu ei kyllä tykänny tästä ratkasusta yhtään ja ilmoitti seuraavalla kerralla olevansa koko päivän :D
Tuona aikana en ite osannut tehdä mitään muuta kuin katsoa kelloa.
Huomenna olisi sitten tarkotus mennä taas kerhoileen yksin.

Eilen kerhon jälkeen täytyi lähteä ostaamaan kerhoreppua, koska KAIKILLA muillakin on. Ei auttanut muuta kuin äidin raahautua kaupunkiin, jossa repun löytäminen tähän aikan vuodesta osoittautuikin yllättävän haasteelliseksi. Lopulta kuitenkin löyty the reppu.

Illalla Aatu kävi vielä avaamassa yleisurheilukauden. Lajina oli 40m. Hyvin meni. Alusta loppuun juoksi hyvin ja suurinpiirtein omaa rataa pitkinkin :DAatu odottaa kovasti, että pääsisi liikkeelle tällä yhdistelmällä. Sisällä sitä on pitänyt jo koeajaa monet kerrat. Josko ensi kuussa mahdollisesti...


Ensimmäinen mansikka alkaa oleen kypsä. Kukahan sen nappaa?

Ei kommentteja: