tiistai 23. kesäkuuta 2009

Hieman hitaalla...


Kesäflunssa on vienyt jotekin loputkin aivokapasiteetista ja huomasin juuri, että kamerassa ois kyllä kuvia juhannukseltakin, mutta laitetaan ne paremmalla ajalla. Mun juhannuskuvat ovat kyllä ainoastaan pihakuvia, unohdin kameran kotiin kun oltiin juhannuksena Kalajoen mummolla ja pappalla veljeni perheen kanssa.Sain myös samaisella reissulla veljeni vaimolta ihania kirpparilöytöjä. Noi ompelukirjat on tosi ihania. Osa ohjeista on tosi pöllöjä ja huvittavia, mutta kyllä näille käyttöä löytyy. Ja mikäs sopii mulle paremmin kuin blondille suunnatut ohjeet :D
Tuosta ihanasta retroverhosta suunnittelin ainakin jonkinlaista liivimekkoa tehä, kiva kesäkassikin siitä tulis... saa nähdä saanko mitään aikaiseksi, vaikkakin suunnittelin tänään nostavani ompelukoneen terassille niin voisin siinä ommella kun aatu leikkii pihalla.

Tuossa omppukangasläjässä oli muuten mukana myös sellainen pieni valmisverho esimerkiksi oven ikkunaan tai muuhun vastaavaan... harmi kun itselläni ei ole sellaista mihin laittaa, mutta jos jollai lukijalla sellainen on ja tämä kiinnostaa niin hihkaiskaa, olisi kiva jos sille löytyisi koti rakastavasta perheestä =)
Posted by Picasa

Ei kommentteja: