tiistai 15. heinäkuuta 2008

Kuvia viime viikoilta...


Aatulle ostin pienen uima-altaan, rakastaa niin kovin kylpemistäkin. Tosin vielä ei ole päästy ulkona allasta testaamaan, mutta sisällä pallomerenä on ihan suosikki. Tosin äitiä ei yhtään kiinnostais kerätä palloja ympäri taloa...
Allasta testailtiin jo serkkupojankin kanssa, molemmat tykkäs tosi paljo, tais olla jopa poikien yhteinen ensimmäinen kunnon leikki. Serkkupoika kun on sen verran vielä nuorempi.
Palloja on muutenkin Aatun mielestä kiva järkkäillä joka paikkaan. Eteisessä juurikin kenkäteline on sellainen johon on kaikkea kiva kerätä ja järjestää. Toki kengät pitää ensin heittää sieltä poies.

Kesäkukat on ihme kyllä vielä aika kuosissa. Jotkut jopa on intaantuneet kovinkin kasvamaan, pitääkin ottaa vielä kuvia. Ehkä mä oon tänä kesänä jutellu niille ahkerammin.

Aatu on niin kesän lapsi. Nauttii ulkona olosta ja kesällähän siellä äitikin kaverina paremmin viihtyy kuin talvella. Paljon ulkoillaan, tosin äitin ulkoilua rajoittaa hieman nyt kesällä työpäivät.

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Ihana Aatu ♥ ja kauniita kukkia, sulla on kauniit astiatkin niille! :) Tosi kiva kun päivittelit, mä täällä aina käyn vaklaamassa oisko jotain uutta tullut! toki kesällä saattaa muutakin puuhaa olla kuin bloggailu ;)