perjantai 30. huhtikuuta 2010

Kerrankin kivoja kirppislöytöjä ja ongelmakasvatusta :D

 

Olen sitä mieltä, että meidän läheltä ei löydy yhtään kivoja kirppiksiä. Kun katselen muiden bloggauksia kirpparilöydöistä niin hinta-laatu suhde on aivan toista, kuin normisti täällä meillä päin.
 

Nyt teinkin mielestäni hyviä löytöjä. Kaikki nämä vaatteet (jostain syystä kuvan ulkopuolelle jäi yksi unihaalari) 21.50 egee ja osa oli ihan uusia ja loputkin todella siistejä!!! Jihuu! Traktori-body ei kuulu näihin kirppislöytöihin vaan on huutiksesta.
 

Ongelmakasvatusta tämä mun viherpeukalointi on lähinnä siksi, että en ole ollenkaan varma, että mitä näille pitäisi aina seuraavaksi tehdä ja millon ne uskaltaa siirtää ulos, tai edes millaseen paikkaan ne ois hyvä laittaa.
Tässä siis kesäkurpitsaa.
 

Suurin osa taimista on tomaattia. Kylvin yhden pussin ja ajattelin, että hengissä selviää yksi tai kaksi tainta, nyt niitä taitaa olla lähemmäksi neljäkymmentä...
Posted by Picasa

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Rv 30

En oikeen välitä kuvailla tätä mun rötväkettä :D Mutta tässä tasaviikkojen "kunniaksi".
Ja erityisesti ihanien PimPamin äippäcaprien kunniaksi!
Mulla taitaa olla näiden lisäksi yhdet äitiyshousut - töitä varten.
Ai niin ja vielä lisäksi edellisessä raskaudessa juhlia varten väkisin ostetut
mustat suorat housut.
Yök nämä useimmat äippähousut ovat siksi, että mua ahistaa se mahan päälle tuleva
kangas. Se ahistaa mua ja se tuntuu ahistavan myös vauvaa, joka saa ihan hillittömän
hepulin jos tälläset housut vetäsee päälle. Siksi olenkin käyttänyt surutta ihan tavishousuja :D

Nämä PimPamit on nyt sitten toivomuksen mukaiset, koska vyötäröresori jää mahan alle. Ja muutenkin
niin ihanat! Ei mitkään teltat ja niin ihanan pehmeät!!!


 

 

 
Posted by Picasa

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kevät vai mikä?!

 


Tämä äiti on hätäisenä jo muutama viikko sitten pessyt kaikki talvivaatteet poies, lukuunottamatta muutamia villsukkia ja lapasia. Joten tämä pieni takaisku ei saanut meitä vetämään talvihaalaria päälle. Takaisku tämä lumi olikin lähinnä vaan äidille, poikahan oli innoissaan, kun pääsi taas lapioimaan lunta. Äiti ei TODELLAKAAN tartttunut enää lapioon. Kaikenlisäksi äiti ei enää mahdu talvivaatteisiin, että senkään puolesta olisi ollut ihan turha niitä kaivaa esille. Toisaalta, eipä nää kevätvaatteetkaan oikeen meinaa mennä, niin että tulis jo kesä!!!!

 



Lauantain iltasanomien lööppiin törmäsin tänään kaupassa ja se "mainosti" kesästä tulevan kylmä. En tiedä olenko iloinen siittä vai en. Tosin onko nuo iltasanomien ennustukset ennenkään nyt niin kovin paikkansa pitäneet :D
Aatu ulkoili tänään Villervallan takissa, Polarn O. Pyretin henkselihousuissa, Reiman kurahanskoissa, KappAhlin lakissa ja Vikingin kumppareissa :D
Posted by Picasa

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Kierrätä kännykkä

 

Vanhat rikkinäiset tai puolikuntoiset kännykät on pyöriny laatikoissa. En oikein tiä mihin ne oisin laittanut. Onnekseni bongasin tälläisen vaihtoehdon. Helppo ja vaivaton tapa päästä eroon kännykästä, se kierrätetään puolestani oikein ja parhaimmassa tapauksessa saan siitä vielä muutaman euron. Tai vielä parempaa voin lahjoittaa ne muutamat eurot suoraan hyväntekeväisyyteen.
Eli kierratakannykka.fi osoitteesta sai helposti tilattua kierrätyspussin itselleen kotiin (tais tulla heti seuraavana päivänä) ja tähän pussiin vaan tarpeettomat kännykät. Mukaan täytetään kierrätyssopimus ja eiku kuori postiin. Ei maksa mitään mikään lähettäminen. Kyseisiltä nettisivuilta voi myöskin tarkistella kännyköiden kierrätysarvoja.
Eiku kierrättämään!

 


Aamulla ilma näytti hyvältä, vaikkakin ulkona oli pakkasta hieman, niin aurinko paistoi kauniisti. Ei enää. Nyt sisällekin piti sytytellä muutama valo ja takkaan tuli, kun tuntui niin pimeältä.

 



Tälle pienelle miehelle ei vaan sisällä olo tahdo maistua. Tai maistuu, kun on koko ajan keksimässä jotain tekemistä ja mieluusti vielä mukana siinä touhussa. Tänään Aatu halusi ehdottomasti pukeutua näin :D Jalassa on siis kesää odotellessa sukkisten päällä PimPamin viidakko-caprit ja paitana Sewin´Gumin viidakko-paita.
Posted by Picasa

torstai 8. huhtikuuta 2010

Päivän ilon aiheet

 

Huomasin, että olisi ehkä ollut fiksuinta ottaa kuva heti kotiin päästyä, eikä ulkoilulenkin jälkeen :D Mutta yksi päivän ilon aiheista oli uudet hiukset - piristää, ainakin hetken :D
 

Toinen ilon aihe oli kauan kaivattu uusi kahvinkeitin. Vanhan virrankatkaisu toimi virtajohdon irrottamalla, joten nyt selviää vähemmällä. Tämän pyydystäminen olikin hankalaa, koska olin päättänyt haluavani juuri tämän suhteellisen uuden mallin värinsä ja automaattisen virrankatkaisun vuoksi. Yllättävän hankalaa sitä oli kyllä saada ja tämäkin tilattiin sitten loppujen lopuksi myymälään. Odotan huomisaamua ja aamukahvia :D
 

Ja se kolmas. Ihanat pienet vihreät silmut.
Posted by Picasa

Kevään vai raskauden piikkiin...?

Eilen tuli äkillinen tarve, nyt ja heti, puhdistaa pyykinpesukone.
Surffasin Marttojen sivuille, mistä löytyikin hyvää ohjeistusta.
Mutta kuten yleensä kun aloitan jotain tekemään, niin se poikii jotain uutta.
Pian huomasin, että on jo iltapäivä ja tämä homma oli vielä aloittamatta.

 


Mieheltä sitten tilasin, että toisi töistä tullessaan Sitruunahappoa, jota Martat suositteli pyykin pesukoneen puhdistamineen. Yksi pussillinen (100g) ja kone pyörimään 95 asteeseen. Välillä kävin vilkasemassa koneessa pyörivää vettä ja ilmeisen tehokkaalta aina näytti.

 


Tänään olisi sitten vuorossa astianpesukone. Sinne suositeltiin käytettäväksi 2-3 ruokalusikallista sitruunahappoa.
Eilen oli tarkoitus myös muistaa kaupasta sitruunaa mikron puhdistusta varten, mutta se unohtu, muisti alkaa pätkimään kyllä pahemman kerran...
Posted by Picasa

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Kevätsiivoilua

 

Nämä vanhat Vikingin lenkkarit saivat lähteä huutikseen uusien edestä. Nämä on loistolenkkarit joten...
 

...onneksi Citymarket oli ymmärtänyt laittaa ne tarjoukseen :) Anoppi kävin nämä sieltä noukkimassa - kuulemma aika moni muukin oli jo niin tehnyt, sen verran tyhjältä oli hyllyt näyttänyt.
 

Kaappien siivoilu ja järkkääminen jatkuu. Tämä kasa kirjoja lähti kanssa huutikseen. Aikansa kutakin. En tykkää säilöä kaapeissa tavaraa, jota en usko enää tarvitsevani. Ja toisekseen, että saan tyhjää tilaa kaappiin, minusta on ihanaa, että saada tavara yms. eteenpäin sitä tarvitsevalle. Koitan itsekkin yhä enemmän hankkia kaikkea käytettynä (nykyään kun tosiaan saa TODELLA siistiä käytettyä tavaraa).
Posted by Picasa

perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kipuja ja kahvia!

 



Ostin joku aika siteen kauppareissulla meille tälläiset aamukahvikupit. Kyllä naisen mieltä on helppo miellyttää ( vaikka väittävätkin muka toista :D ) - kahvi maistuu paljon paremmalta kauniista kupista ja aamu tuntuu heti paljon paremmalta.

Meillä ei oo ikinä eletty arki/viikonloppu-rytmin mukaan, eikä näin ollen myöskään juhlapyhät juurikaan tunnu aina pyhiltä. Tänäänkin mies on aamuvuorossa ja meillä on Aatun kanssa suunnitelmissa siivota vähän alakertaa ja ulkoilla. Yllättävää kyllä, miehelle sattukin sitten lauantaiksi ja sunnuntaiksi vapaat.

Eilisen päivän aloitin siivoamalla isäni ja äitini luona. Toivottavasti pitkän työpäivän jälkeen oli kiva tulla puhtaaseen kotiin :) Kotiin tultuani siivosin vielä kotona yläkerran. Saunan jälkeen tämä päivän siivoilu jo tuntuikin sitten sen verran, että hyvä kun pääsialakerrasta yläkertaan :D Suht kivuttomia supistuksia on alkanut olemaan yhä useammin ja tänäkin aamuna olo on suhteellisen rähjäinen, joka puolelle sattuu, mutta eiköhän se taas tästä.

Pääsiäisen ajaksi meille tuli hoitoon Mooses-kissa. Tämä ihana ragdoll on viihdyttänyt Aatua ( = Aatu on kiusannut sitä) nyt jo muutaman päivän ajan ja on meillä vielä sunnuntaihin asti. Tämä sopii äidille erinomaisesti sillä ei tartte koko ajan olla keksimässä ohjelmaa pojan kanssa :D Toivottavasti Moosekselle ei jää kovasti traumoja tästä pääsiäisestä :D
Posted by Picasa